Blog Başlık

  • Ocak 04, 2023

    Işığı yakalayan parlak beyaz renkte ve yüksek kaliteli bir yüzük, kolye veya küpe arıyorsanız, rodyum takılar en iyi seçiminizdir. Rodyum kaplama, sert darbelere karşı koruma sağlar ve çevredeki değerli taşları aydınlatır. Rodyum, aradığınız ekstra ışıltıyı yakalayabilir. Rodyum takının size uygun olup olmadığına karar vermenize yardımcı olmak için rodyum kaplama takıların tüm detaylarını birlikte inceleyelim.

    Rodyum Takı
  • Aralık 27, 2022

    Bazı zamanlarda stilinizi belirleyen parçaların yalnızca kıyafetler olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat kıyafetlerin yanı sıra seçtiğiniz takılar da tarzınızı belirleme konusunda çok önemlidir. Bu nedenle takı seçimlerinizi oldukça dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Tarzına uygun takı seçerken zorluk yaşayanlar için muhteşem önerilerimizi birlikte inceleyelim.

    takı seçimi
  • Aralık 20, 2022

    Zarif ve aynı zamanda uygun maliyetli takılar arıyorsanız, zirkon takılar yeni favoriniz olabilir. Zirkon taşından elde edilen zirkon yüzük, zirkon küpe ve çok daha fazla takı çeşidi, hem günlük hem de şık kombinlerinize eşlik edebilir. Zirkon nedir ve hangi takılarda kullanılır birlikte inceleyelim.

    zirkon takı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR