Doğru Bilekliği Nasıl Seçmeliyiz? Bileklik Seçimi Nasıl Olur?

Doğru Bilekliği Nasıl Seçmeliyiz? Bileklik Seçimi Nasıl Olur?

Bileklikler, şık kıyafetlerinizi ön plana çıkaran aksesuarlar arasında yer almaktadır. İlkel tarihlerden beri kadınların vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Altın, gümüş ve değerli taşlarla tasarlanan bilekliklerin yanı sıra swarovski ve kristal taşlardan üretilen bijuteri bileklikler de bulunmaktadır. Bileklik seçimi, tarzınızı ve şıklığınızı ortaya koymak için oldukça önemlidir.

Bileklik seçimi rehberimiz ile küpe, bilezik, kolye aksesuarla, nasıl kombinler yapabileceğinize karar verebilir, ten rengi ve kıyafetlerinizle uyumlu modelleri seçebilirsiniz. 



Bileklik Seçimi Nedir?

Bileklikler, ilkel dönemlerden bu yana en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer almaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde her tarza ve bütçeye uygun bileklik modelleri üretilmektedir. Mücevher tasarımcıları ve bijuterilerde, binlerce bileklik modeli bulunmaktadır. Bileklik çeşitleri sayesinde tarzınızı yansıtan bir model bulabilirsiniz. Bileklik seçimi rehberimiz, tasarım bileklikler arasında kendinize uygun bir bileklik modeli bulmanıza yardımcı olur.

Bileklik seçiminiz, bilek ölçüsü, bilekliğin tarzı, nerede kullanacağınız, kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterecektir. Her kadının zevkine göre bulunabilecek tasarım bileklikler, farklı malzemelerden yapılmaktadır. Nazar boncuğu bileklik, swarovski taşlı ve zincirli bilekliklerde altın, rodyum ve gümüş kaplamalar yapılmaktadır. Bu sayede bileklikler kararma yapmaz ve cildinizi korur. 

Bileğinize uygun bileklik seçimi yaparsanız, bileğinizde daha şık durmasının yanı sıra uzun kullanımlarda bileğinizde ağrı yapmaz. Bu kritere dikkat ederek değerli taşlarla farklı tasarımlarda üretilen bileklikler arasında en uygun bileklik modelini seçebilirsiniz. Bileklik seçerken nelere dikkat etmelisiniz, gelin yakından bakalım. 

İlginizi Çekebilir: Swarovski Taş Nedir? Nasıl Üretilir?

Bileklik Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Takı seçimi yaparken dikkat edebileceğiniz bazı noktalar bulunuyor. Bileklik seçimi de oldukça önemlidir. Seçtiğiniz bilekliği kullanırken bileceğinizin rahat olması, kıyafetlerinizle uyumlu olması ve tarzınızı yansıtması gerekir. Dikkat edebileceğiniz noktaları sizler için derledik;

Bileklik boyutunun bileğiniz için uygun olması gerekir. Bilekliği taktığınızda iki parmağınızı rahatça sığdırabilmeniz ya da bilekliği rahatlıkla hareket ettirebilmeniz gerekir. Bilekliğin fazla büyük olması ise bileğinizi olduğundan büyük gösterir ve bileğinizde sürekli hareket ederek sizi rahatsız eder. 

Tarzınızı yansıtacak bir bileklik modeline karar vermelisiniz. Kullanılan malzeme, taşlı olup olmaması, hangi kıyafetle kullanacağınız, seçeceğiniz bileklik modeli hakkında size bilgi verir. Altın, rodyum ve gümüş kaplama bileklikler oldukça şıktır ve sade bir görünüm sunar. 

Etkinliklerde, doğum günü ya da sevgililer günü gibi özel günlerde kullanmak için bileklik bakıyorsanız taşlı modelleri inceleyebilirsiniz. Sade bir kıyafetiniz varsa taşlı bir bileklik seçimi ile dikkat çeken bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Bilekliğin tasarımı ne kadar rahat olursa olsun bileğinizi rahatsız edebilir. Rahatsız bileklikler, ağır, çok sıkı ya da çok gevşek olabilir. Bu sebeple kendinizi rahat hissedeceğiniz bir model seçmelisiniz.

Satın almayı düşündüğünüz bileklik modellerinde kullanılan malzemeyi, bileklik yapısını ve bileklik çapını Esmer Bijuteri üzerinden inceleyebilirsiniz.



Bileklik Seçerken Hangi Modeller Karşımıza Çıkıyor?

Bileklik seçimi hakkında dikkat etmeniz gerekenleri inceleyerek bileklik modeline karar verebilirsiniz. Bileklik seçerken karşımıza farklı tasarım ve modellerde bileklikler çıkıyor. 

Bilekliklerin uzun süre kullanılması ve cildi koruması için rodyum, altın ve gümüş kaplama bileklik modelleri bulunmaktadır. Bijuteri bileklik modellerinde kullanılan kaplamalar hem fiyatının daha hesaplı olmasını sağlarken bilekliklerin kararma yapmasını engeller.

Bileklik modelleri taşlı ve taşsız olarak karşımıza çıkmaktadır. Taşlı bileklikler oldukça parlak ve şık bir görünüme sahipken taşsız ve kaplama modeller sadeliği ve zarifliği sizlere sunar.

Nazar boncuklu, göz detaylı, zirkon taşlı, taşlı, örgülü, zincirli bileklik modelleri her tarza uygun olarak tasarlanmaktadır.  Esmer Bijuteri olarak tasarladığımız ve ürettiğimiz bileklik modellerini, bileklik kategorimize giderek inceleyebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Bileklik Seçimi
Şubat 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR