Swarovski Taş Nedir? Nasıl Üretilir?

Swarovski Taş Nedir? Nasıl Üretilir?

Swarovski taşlar, takılarda, kıyafetlerde ve hediyelik eşyalarda kullanılan en popüler taşlardan bir tanesidir. Swarovski taşlar pırlanta görünüme sahiptir. Özel kristal kesim teknikleri kullanılarak pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlanır. Kolye, küpe, yüzük, bileklik tasarımlarında, hediyelik eşya ve kıyafetlerde kullanılmaktadır. 

Swarovski taş çeşitleri, parlak ve dikkat çekici bijuteri ürünlerinde kullanılmaktadır. Farklı renk ve işlemelerdeki kristal taşlar, çeşitli bijuteri ürünlerinin üretilmesini sağlar. Swarovski taş nedir, nasıl üretilir, sorularının cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

 

Swarovski Nedir?

Swarovski, cam, akrilik ya da kaya kristallerinden elde edilen bir taştır. 19. Yüzyılda Daniel Swarovski tarafından üretilmiştir. Swarovski adı, Daniel Swarovski’nin kurduğu fabrikadan gelmektedir. Kusursuz kesim teknikleriyle camdan üretilen swarovski taşlar pırlantaya iyi bir alternatiftir.

Swarovski taşlar, kristal kesme makinelerinden geçtiği için pürüzsüz ve parlak görünüme sahiptir. Bu sayede şık ve ışıl ışıl parıldayan bijuteri ürünlerinde kullanılmaktadır. 

Swarovski taşların hassas kesimi, diğer taşlardan farklı olmasını sağlamaktadır. Kristal taşların üretiminde kullanılan özel kesim makineleri, taşların pırlanta gibi parlak olmasını sağlamaktadır. Pırlanta, elmas, yakut gibi değerli taşlara benzeyen farklı renkleri bulunmaktadır. 

Swarovski taş modelleri, bijuteri ürünlerinde kullanılmaktadır. Yüzük, kolye, bileklik ve yüzüklerin tasarımlarında kullanılan kristal taşlar, estetik bir görünüm sunar.

 

İlginizi Çekebilir: İdeal Küpe Seçimi Nasıl Olmalı? 3 Adımda Küpe Seçimi

Swarovski Taş Hangi Takılarda Kullanılır?

Swarovski taş kullanılarak tasarlanan takılar kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Swarovski nedir sorusuna yanıt verdiğimize göre hangi takı ve aksesuarlarda kullanılır, gelin yakından bakalım.

Swarovski taş kullanılarak üretilen ürünler oldukça fazladır. Kıyafetlerde, hediyelik eşyalarda ve takı parçaları üretiminde kullanılmaktadır. Kristal taşlar, kolye, bileklik, küpe ve yüzük tasarımlarında kullanılmaktadır. Pırlanta ve elmas görünümüne sahip swarovski taşlar, bijuteri ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Kıyafetlerinize, saçlarınıza ve ten renginize uygun swarovski taşlı bijuteri ürünlerini bulabilirsiniz.  Swarovski kristalleri, zümrüt, yakut ve safir gibi değerli taşları da taklit edebilir. Günlük ve sportif kıyafetlerle sade ve şık takıları, özel günlerinizde giydiğiniz abiye kıyafetlerle parlak ve sizi yansıtan swarovski taşlı takıları tercih edebilirsiniz. 

 

Swarovski Taş Nasıl Üretilir?

Bijuteri takılarında kullanılan swarovski taş çeşitleri, her kıyafete, saç rengine uyum sağlar ve şık bir görünüm sunar. Swarovski taş üretimi, özel kesim teknikleriyle yapılmaktadır. 

Swarovski kristallerinin nasıl yapıldığı Swarovski markası tarafından net olarak açıklanmamakla birlikte gerçeğe yakın parlak ve dayanıklı kristal modelleri rakipleri tarafından üretilmektedir. 

Teknolojiyi yakından takip eden Esmer Bijuteri ekibi olarak fabrikalarımızda kullandığımız patentli makineler ile swarovski taş üretimini gerçekleştiriyoruz.

Swarovski taş, kristalli camların işlemden geçerek parlatılması sonucunda elde edilir. Tasarımlara ve kullanılacak takı türüne göre farklı boyutlarda ve şekillerde kesilebilir. 

Esmer Bijuteri üzerinden swarovski taşlı küpe, yüzük, bilezik ve kolye çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Pırlanta ve elmas görünüme sahip modellerimizi inceleyebilir ve şıklığınızı yansıtan kombinler yapabilirsiniz.


 
Etiketler: swarovski taş
Şubat 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR