Tarzına Uygun Takıyı mı Arıyorsun? İşte 4 Farklı Tarz İçin Takı Seçimi

Tarzına Uygun Takıyı mı Arıyorsun? İşte 4 Farklı Tarz İçin Takı Seçimi

Bazı zamanlarda stilinizi belirleyen parçaların yalnızca kıyafetler olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat kıyafetlerin yanı sıra seçtiğiniz takılar da tarzınızı belirleme konusunda çok önemlidir. Bu nedenle takı seçimlerinizi oldukça dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Tarzına uygun takı seçerken zorluk yaşayanlar için muhteşem önerilerimizi birlikte inceleyelim.

 

Tarza Uygun Takı Ne Demektir?

Günlük hayatta spor giyim tarzına sahip olan birisinin elmas mücevherler kullanması, stili için çok da iyi bir tercih değildir. Bunun yanı sıra klasik tarza sahip olan birinin de minimal ama şık aksesuarlar kullanması çok daha iyidir. Tarzına uygun takı kullanmanın önemi tam da bu durumu açıklar. Tercih ettiğiniz saç ve makyaj modelleri, gardırobunuzda yer alan parçalar, moda trendlerini yorumlama şekliniz gibi tercih ettiğiniz takılar da stiliniz bir parçasıdır. Hangi takı hangi tarza uyum sağlar sorusunun cevabını öğrenmek için okumaya devam edin.

 

Hangi Tarza Hangi Takı Uygundur?

Hangi takı hangi tarza uygun olur diye düşünüyorsanız öncelikli olarak giyim tarzınıza ve modaya bakış açınıza karar vermeniz gerekir. Takı seçiminiz, stilinizin bir parçası olduğu için ilk işiniz giyim tercihlerinizin hangi tarza yatkın olduğunu keşfetmektir. Stilinizi keşfetmenin ardından, takı koleksiyonunuzu tarzınıza uygun bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Sıklıkla tercih edilen giyim tarzları ve uygun takı seçimleri aşağıdaki gibidir;

İlginizi çekebilir: Zirkon Taş Nedir? Özellikleri ve Faydaları

1 - Klasik Giyime Uygun Takılar

Gardırobunuz, zamansız ve modası geçmeyen, sade ama aynı zamanda şık parçalardan oluşuyorsa klasik giyim tarzına sahip olabilirsiniz. Minimum parçayla, uğraşılmamış görünen bir şıklık yaratabilmek için en büyük yardımcınız minimal aksesuarlardır. Küçük ya da orta boyutlu halka küpeler, inci detaylı yüzükler, taşlı bileklikler ya da zincir kolyeler aradığınız parçalar olabilir. Tarzınıza uyumlu olması için birçok farklı takıyı aynı anda kullanmak yerine daha sade biçimde kombinlemek çok daha iyi bir görünüm oluşturacaktır.

 

2 - Günlük Giyime Uygun Takılar

Casual giyim olarak da bilinen günlük giyim tarzı, spor fakat aynı zamanda şık olan kombinleri içerir. Haki, taba, krem gibi daha sade renklerin kullanıldığı görünümleri içerir. Jean’ler, tek renk gömlekler, spor ceketler ve şık tişörtler sıklıkla tercih edilir. Bu kombinler ile yüksek uyuma sahip olacak takılar ise yine hem sade hem de şık olan parçalardır. Altın kaplama yüzükler, sembol içeren kolyeler ya da şerit taşlı küpeler yeni favoriniz olabilir.

 

3- Spor Giyime Uygun Takılar

Spor giyim, rahat bir stile sahip olmak isteyen kişilerin tercih ettiği giyim tarzıdır. Taytlar, oversize tişörtler, sweatshirtler, spor ayakkabılar, spor bereler ve  şişme montlar spor giyim tarzına sahip olan kişilerin en sık tercih ettiği parçalardır. Spor giyimi tercih eden kişilerin sahip olması gereken takılar, oldukça sade olanlardır. Rodyum kaplama halka küpeler, altın kaplama çivi detaylı bileklikler, altın kaplama plaka ayarlı yüzükler ya da ataç ve inci detaylı kolyeler tarzınıza uyum sağlayabilir.

 

4 - Elbiseye Uygun Takılar

Günlük tarzınıza en çok tercih ettiğiniz parça elbiseler ise rahat ama şık bir stile sahipsiniz demektir. Daha çok triko tarzı rahat elbiseleri kullanıyorsanız daha sade takılara yönelebilirsiniz. Aksine şifon ya da ipek gibi daha şık elbiseleri tercih ediyorsanız ışıltılı aksesuarlar hoşunuza gidebilir. Spor elbiseler ile birlikte, kombin kolyeler, rodyum kaplama yüzükler, zincir bileklikler ya da sembol küpeler tercih ederken, şık elbiseler ile incili zincir kolyeler, su yolu taşlı bileklikler, zirkon taşlı küpeler ya da renkli swarovski taşlı yüzükler kullanabilirsiniz.

 

Ürünlerimizi incelemek için buraya tıklayabilir, ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayarak bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, ya da bizimle buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Etiketler: takı seçimi
Aralık 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR